January 7, 2020

Tërmeti 26 Nëntor 2019

Më 26 Nëntor 2019 një ndër tërmetet më të fuqishëm në historinë e vendit tonë goditi Shqipërinë duke lënë pas 51 viktima dhe miliona dëme materiale […]
January 5, 2020

Konventa I Prodhuesve Shqiptarë

Më datë 15 Nëntor 2019 u mbajt Konventa I e Prodhuesve Shqiptarë, e organizuar nga Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë. Qëllimi kryesor i Konventës është promovimi i […]
January 5, 2020

Panairi “Shqipëria Punon Tokën”

Në datat 16-17 Nëntor 2019 u zhvillua Panairi më i madh agroushqimor në Shqipëri “Shqipëria Punon Tokën”. Për herë të parë në organizimin e këtij eventi […]
September 13, 2019

Mblidhet Bordi Drejtues i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë

Anëtarët e Bashkimi të Prodhuesve Shqiptarë kanë zhvilluar mbledhjen e katërt të Bordit Drejtues për vitin 2019. Në këtë mbledhje u diskutua kryesisht mbi aktivitetet e […]
September 2, 2019

Vijojnë takimet për udhëzimin “Për taksat kombëtare”

Pas miratimit të Ligjit nr. 55/2019 Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9975, datë 28.7.2008, “Për taksat kombëtare”, të ndryshuar, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë […]
July 26, 2019

Miratohet Ligji nr. 55/2019 Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9975, datë 28.7.2008, “Për taksat kombëtare”, të ndryshuar

Pas një periudhe kohore 6 mujore, në të cilën u përfshinë tryeza teknike, analiza, takime, lobime të kryera nga Bashkimi i Prodhuesve Shqiptare në kuadër të […]