Tryeza Pune

February 26, 2021

Forumi Kombëtar “Qeverisje për Ndryshim”

February 15, 2021

Kryetari Basha prezanton programin ekonomik tek prodhuesve shqiptarë:

December 23, 2020

Trajnim mbi Fatuat Elektronike

October 5, 2020

Workshop mbi Ekonominë Qarkulluese

August 27, 2019

Projektligji për “Fiskalizimin” konsultohet me përfaqësues të shoqatave të biznesit

Gjatë ditës së sotme në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë u zhvillua një tryezë diskutimi mbi projektligjin “Për faturën dhe […]