January 17, 2018

Tregtia e Jashtme, Dhjetor 2017

Gjatë vitit 2017 eksportet e mallrave arritën vlerën 273 mld lekë, duke u rritur me 12,1 %, krahasuar me një vit më parë dhe importet e […]
January 10, 2018

Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Dhjetor 2017

Indeksi i Çmimeve të Konsumit në muajin Dhjetor 2017, arriti 104,0 kundrejt muajit Dhjetor 2015. Në muajin Dhjetor 2017 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të […]
December 28, 2017

Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Nëntor 2017

Sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT, ndryshimi vjetor i matur nga Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit në muajin Nëntor 2017 është 2,4 %. Rritja […]
December 18, 2017

Tregtia e jashtme, Nëntor 2017

Në Nëntor 2017, eksportet e mallrave arritën vlerën 25 mld lekë, duke u rritur me 11,0 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti […]
December 18, 2017

Statistikat në tremujorin e III-të 2017 mbi prodhuesit e të mirave

Industri: Indeksi i shitjeve neto në volum shënoi rritje 2,2 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Ky tregues i përshtatur sezonalisht […]
December 6, 2017

INSTAT: Rriten çmimet e prodhimit të produkteve vendase

Në tremujorin e dytë të vitit 2017, Indeksi i çmimeve të prodhimit arriti 101, 6 kundrejt vitit 2010. Indeksi i çmimeve të prodhimit u rrit përkatësisht […]