July 18, 2018

Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Qershor 2018

Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, ndryshimi vjetor i matur nga Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit në muajin Qershor 2018 është 2,1 %. Rritja […]
July 10, 2018

Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Qershor 2018

Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, në muajin Qershor 2018 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 2,4 %. Ndryshimi mujor i indeksit të […]
June 29, 2018

Rritet Produkti i Brendshëm Bruto për vitin 2018 me 4,45 % kundrejt një viti më parë

Produkti i Brendshëm Bruto (P.B.B) në tremujorin e parë të vitit 2018 vlerësohet me rritje prej 4,45 %, kundrejt tremujorit të parë të vitit 2017. Kontributin […]
June 18, 2018

Tregtia e Jashtme, Maj 2018

Në Maj 2018 eksportet e mallrave arritën vlerën 30 mld lekë, duke u rritur me 24,2 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti […]
June 5, 2018

Indeksi i Çmimeve të Prodhimit, rriten me 1% në tremujorin e parë krahasuar me një vit më parë

Sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT, në tremujorin e parë të vitit 2018, indeksi i çmimeve të prodhimit arriti 103,3, duke u rritur me 1,0 %, […]
May 31, 2018

“Food for Change – Salone del Gusto 2018”, Torino, Itali – Takime B2B

Më datat 20-22 shtator 2018, në Torino, Itali, Dhoma e Tregtisë, Industrisë, Artizanatit dhe Agrikulturës e Torinos do të organizojnë aktivitetin “Food for Change B2B, Salone […]