May 18, 2018

Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit, Prill 2018

Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, ndryshimi vjetor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit në muajin Prill 2018 është 1,7 %. Rritja […]
May 17, 2018

Tregtia e Jashtme, Prill 2018

Sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT, përgjatë muajit prill 2018 eksportet e mallrave arritën vlerën 27 mld lekë, duke u rritur me 11,2 %, në krahasim […]
May 8, 2018

Indeksit i çmimeve të konsumit, prill 2018

Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, në muajin prill 2018 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 2,1 %. Një vit më parë ky […]
April 19, 2018

Indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit, Mars 2018

Ndryshimi i çmimeve të konsumit për muajin mars 2018 Rritja më e madhe e çmimeve prej 2,5 %, vërehet në grupin “Ushqime dhe pije joalkoolike”; Pasuar […]
April 17, 2018

Tregtia e Jashtme, Mars 2018

Sipas publikimeve zyrtare të INSTAT, në muajin mars 2018, eksportet e mallrave arritën vlerën prej 27 mld lekë. Këtë vit vërehet se eksportet kanë kapur kuotën […]
April 10, 2018

Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Mars 2018

Në muajin mars 2018, ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 2,0 %. Ndryshimi mujor i indeksit të çmimeve të konsumit në muajin Mars […]