April 24, 2018

Biznesi aktor i rëndësishëm në procesin e negocimit me BE-në

Në një intervistë të dhënë për Agjencinë Telegrafike Shqiptare,  Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra thotë se, prodhuesit prej shumë kohësh […]
April 23, 2018

Kush po përfiton prej zhvlerësimit të euros

Në një intervistë për revistën Monitor, Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, z. Arben Shkodra, pyetjes se “kush po përfiton prej zhvlerësimit të euros”, […]
April 3, 2018

Sa preken prodhuesit dhe eksportuesit shqiptarë nga taksa e rrugës së Kombit

Prodhuesit kanë dalë kundër pagesës së rrugës Durrës-Kukës, me argumentin se goditen në vlera të konsiderueshme eksportet shqiptare drejt Kosovës. Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit të […]
January 8, 2018

Prodhuesit shqiptarë të papërgatitur për hapjen e tregjeve rajonale

Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë thotë në një intervistë për Monitor se situata me nxitimin për hapjen e tregjeve […]
July 25, 2017

Arben Shkodra: Tregtia në rajon, pengesat vijnë nga procedurat e ndryshme në dogana

Procedurat e ndryshme doganore vijojnë të pengojnë tregtinë Shqipëri-Kosovë, ndërsa prodhuesit vendas kërkojnë të mendohet seriozisht për njehsimin e procedurave edhe rritjen e konkurueshmërisë në vend. […]
June 5, 2017

Arben Shkodra: Sistemi fiskal duhet të ndryshojë rrënjësisht dhe të garantojë uljen e evazionit

Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, është shprehur se niveli aktual i taksave nuk solli asnjë risi në përmirësimin e performancës së […]