May 17, 2019

Tregtia e Jashtme, Prill 2019

Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, për muajin Prill 2019, eksportet e mallrave arritën vlerën 27 mld lekë, duke u ulur me 0,2 %, në krahasim […]
May 9, 2019

Micam-Panairi ndërkombëtar i këpucëve, 15-18 shtator 2019, Itali

Në datat 15-18 shtator 2019, në Fiera Milano(Rho) do të mbahet panairi MICAM. MICAM është një nga panairet më të rëndësishëm ndërkombëtar të këpucëve në botë, […]
May 7, 2019

Siguria ushqimore dhe ndryshimet e reja ligjore në Kodin Penal

Në datën 6 maj 2019, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural zhvilluan takim konsultativ në lidhje me sigurinë ushqimore […]
May 6, 2019

Samiti i 9-të i Sipërmarrjes Globale (GES), në Hagë, Holandë

Në datat 4-5 qershor 2019, do të zhvillohet Samiti i 9-të i Sipërmarrjes Globale (GES), në Hagë, Holandë. Organizohet nga dy prej vendeve më inovative në botë, […]
April 30, 2019

“Free from Food Expo”, 28 dhe 29 Maj në Barcelonë

Në datat 28 dhe 29 maj në Barcelonë do të organizohet eventi i  Ndërmjetësimit “Free from Food Expo”,  i cili vjen si pjesë e panairit “Free […]
April 26, 2019

Workshop “Balkan Project – Agricultural Mechanization”

Në datën 8 maj 2019 në Tiranë do të organizohet workshop – i me temë “Balkan Project – Agricultural Mechanization”, dedikuar prespektivave të zhvillimit të sektorit bujqësor, Eventi organizohet nga Agjencia Italiane e […]