Panaire

February 13, 2019

Panairi “Simac Tanning Tech”, 20-22 shkurt 2019, Milano

Në datat 20 deri më 22 shkurt 2019, do të zhvillohet në Milano, pranë Fiera Rho, panairi Simac Tanning Tech, dedikuar makinerive, aksesorëve dhe ofertave teknologjike më të avancuara […]
January 11, 2019

“Agro-Tech Expo & Forum 2019″, Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Agroteknikës

Në datat 15-16 Mars 2019, do të organizohet Edicioni i II-të, “Agro-Tech Expo & Forum 2019″- Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Agroteknikës. Ky organizim […]
November 2, 2018

Panairi “Health Ingredients Hi Europe”, 27-29 Nëntor 2018, Frankfurt, Gjermani

Me fokus në sektorin e ushqimit, në datat 27-29 nëntor 2018, në Frankfurt, Gjermani, do të zhvillohet panairi “Health Ingredients Hi Europe”. Panairi Hi Europe është hapur për herë […]
October 1, 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit, 17-19 tetor 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit AGROKOS, që do të zhvillohet më datata 17-19 tetor 2018, siguron një mjedis optimal për të gjithë ekspozuesit për të […]
September 12, 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Pijeve “AGROKOS”, 17-19 Tetor 2018, Prishtinë, Kosovë

Ftohen kompani shqiptare të marrin pjesë në Edicionin e 18-të të Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit “AGROKOS” në datat,  17-19 Tetor 2018 në Prishtinë, Kosovë. Panairi “AGROKOS 2018” ka […]
August 31, 2018

Panairi Rajonal i Gjilanit, 26- 27-28 shtator 2018

Më datat 26- 27-28 Shtator 2018, Ambasada e Shqipërisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë në Kosovë dhe Komunën e Gjilanit, do të organizojnë Panairin Rajonal […]