April 26, 2019

Workshop “Balkan Project – Agricultural Mechanization”

Në datën 8 maj 2019 në Tiranë do të organizohet workshop – i me temë “Balkan Project – Agricultural Mechanization”, dedikuar prespektivave të zhvillimit të sektorit bujqësor, Eventi organizohet nga Agjencia Italiane e […]
March 26, 2019

Festivali i Ushqimit dhe Pijeve, 10 -12 Maj 2019, Tiranë

Do të mbahet në datat 10-12 Maj 2019 Edicioni i 4rt, i Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve i organizuar nga Expocity Albania. Ky aktivitet fton në […]
March 7, 2019

Panairi i Dytë Ushqimor – Bursa, Turqi, 2-4 maj 2019

Në datat 2-4 maj 2019, do të organizohet Panairi i Dytë Ushqimor në Qendrën e Kulturës së Kongresit Merinos Atatürk, në Bursa të Turqisë. Ekspozuesit pjesëmarrës […]
March 5, 2019

Panairi Ndërkombëtar AGROTECH i teknikave bujqësore, 15-19 mars 2019

Në datat 15-19 mars 2019 do të zhvillohet panairi ndërkombëtar AGROTECH i teknikave bujqësore. Panair ky më i madhi tregtar i makinave moderne në Kielce, Poloni […]
March 4, 2019

Panairi “WorldFood Poland”, 7 – 9 mars 2019

Në datat 07 – 09 mars 2019 do të zhvillohet panairi “WorldFood Poland” në Varshavë. WorldFood Poland ofron një platformë për të lidhur dhe për të […]
March 1, 2019

AGRO-PARK – një pasion për bujqësinë, 2-3 mars 2019

Në datat 2-3 mars 2019, do të zhvillohet panairi i pajisjeve bujqësore Agro-Park në Lublin, Poloni. Panairi bujqësor “AGRO-PARK”,  është një ngjarje shumë e rëndësishme dedikuar […]