May 28, 2018

“Një ditë shqiptare në Tokio”, 4 qershor 2018

Më datë 4 Qershor 2018, në Tokio, Japoni, do të zhvillohet aktiviteti “Një ditë shqiptare në Tokio”. Në këte aktivtete do të marrin pjesë përfaqësues nga […]
May 14, 2018

“INTERPOMA 2018”, 15-17 Nëntor 2018, Bolzano, Itali

Më datat 15-17 nëntor 2018, në Bolzano Itali, do të zhvillohet aktiviteti “INTERPOMA 2018”. Ky aktivitet është një event tregtar për kultivimin, ruajtjen dhe marketingun e […]
May 9, 2018

“Të blejmë nga Ballkani”, 19 qershor 2018, Frankfurt, Gjermani

Më datë 19 qershor 2018, në Frankfurt, Gjermani, do të zhvillohet aktiviteti i takimeve B2B “Të blejmë nga Ballkani”, organizuar nga Shoqata për industrinë (BME Bundesverb and Materialëirtschaft Einkauf und Logistik […]
May 3, 2018

Panairi “Pack Expo”, 16-19 maj 2018, Bukuresht, Rumani

Më datat 16-19 maj 2018, në Bukuresht, Rumani, do të zhvillohet ekspozita “Pack Expo”, një nga ekspozitat më të mëdha tregtare dedikuar prodhuesve dhe furnizuesve të pajisjeve […]
April 30, 2018

Panairi ndërkombëtar i mallrave të konsumit 9-12 qershor 2018, Ningbo, Kinë

Në datat 9 – 12 Qershor 2018, zhvillohet panairi ndërkombëtar i mallrave të konsumit në Ningbo, Kinë. Ndër të tjera ky panair ka në fokus mallra […]
April 26, 2018

Panairi ndërkombëtar i këpucëve MICAM, 11-14 shtator 2018

Në datat 11-14 shtator 2018, në Fiera Milano(Rho), Itali, do të zhvillohet panairi ndërkombëtar i këpucëve. MICAM është një nga panairet më të rëndësishëm ndërkombëtar të […]