April 10, 2018

Seafood Expo Global 2018, 24 – 26 Prill 2018, Bruksel, Belgjikë

Në datat 24 – 26 prill 2018, në Bruksel, Belgjikë, do të zhvillohet Ekspozita Europiane e Prodhimeve të Detit si eventi më i madh botëror i prodhimeve […]
March 15, 2018

Panairi “Macfrut 2018”, datë 9 – 11 Maj 2018, Rimini, Itali

Pjesëmarrja në panairin “Macfrut 2018” është një mundësi shumë e mirë për sipërmarrjet shqiptare që operojnë në sektorin e frutave dhe perimeve. Ky event është një ngjarje unike ndërkombëtare që ofron mundësinë për të […]
March 15, 2018

Ekspozita ndërkombëtare “WorldFood Varshavë”, 10 – 12 Prill 2018

Zhvillohet në Varshavë, në datat 10 – 12 Prill 2018, ekspozita e 5-të ndërkombëtare e ushqimit dhe pijes “WorldFood Varshavë”. WorldFood Varshavë ofron një platformë për […]
December 19, 2017

Agrotica – Ekspozita e 27-të Ndërkombëtare e Makinerive Bujqësore, Pajisje dhe Furnizime

Në datat 1–4 shkurt 2018, në Qëndrën Ndërkombëtare të Ekspozitave në Selanik, do të zhvillohet “Panairi Ndërkombëtar AGROTICA 2018”. Fokusi i panairit do të jenë pajisjet […]
November 21, 2017

19-20 prill 2018, “Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection Bruksel

“Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection, qe do të zhvillohet në 19-20 prill në Bruksel, njihet nga Bashkimi Evropian dhe organizohet nën kontrollin e Menaxhimit […]
November 8, 2017

Panairi “Vinexpo Hong Kong”, 29-31 Maj 2018

Panairi “Vinexpo Hong Kong” që do të zhvillohet në datat 29-31 maj 2018, do të presë një numër të madh prodhuesish dhe blerësish të verës nga […]