November 21, 2017

19-20 prill 2018, “Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection Bruksel

“Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection, qe do të zhvillohet në 19-20 prill në Bruksel, njihet nga Bashkimi Evropian […]
November 8, 2017

Panairi “Vinexpo Hong Kong”, 29-31 Maj 2018

Panairi “Vinexpo Hong Kong” që do të zhvillohet në datat 29-31 maj 2018, do të presë një numër të madh […]
October 12, 2017

Panairi i produkteve bujqësore, 15-17 nëntor 2017, Holandë, Amsterdam

Në datat 15-17 nëntor 2017, ne Westergasfabriek, Haarlemmerweg, Amsterdam, do të zhvillohet Panairi i Produkteve Bujqësore “The Amsterdam Produce show and Conference”, në […]
October 9, 2017

KRACO, e vetmja kompani shqiptare e pranishme në panairin botëror të ushqimit Anuga 2017,

Në Gjermani po mbahet Panairi më i madh botëror i ushqimeve, ANUGA 2017. Ky panair mbledh kompanitë më të rëndësishme […]
July 27, 2017

Shtator-Tetor 2017, Panairi Sllovak B2B

Agjencia Sllovake e Zhvillimit të Investimeve dhe Tregtisë (SARIO) po përgatit dy evente ndërkombëtare: Panairi Sllovak i Ndërmjetësimit në Bratislavë […]