May 15, 2017

Panairi i Startupeve, 14-16 maj 2017

Sot më datë 15 maj 2017, tek Piramida, Tiranë, po zhvillohet dita e dytë e Panairit të Startupeve, në kuadër […]
May 9, 2017

Innovation Hub “Panairi i Startupeve”, 14-16 maj 2017

Më datat 14-16 maj 2017, tek Piramida, Tiranë, do të zhvillohet Panairi i Parë Rajonal të Startup në Shqipëri.  Ky […]
April 12, 2017

“Expo Sud & Expo Food” Ekspozita e Produkteve Ushqimore, 5 maj 2017, në Provincën e Kalabrisë, Itali

Më datat 5-15 maj 2017, në provincën e Kalabrisë në Itali, do të zhvillohet Ekspozita e Produkteve Ushqimore “Expo Sud […]
April 12, 2017

“World of Furniture” dhe ‘Technomebel” Ekspozitat Ndërkombëtare të Mobiljeve & Makinerive, 24-28 Prill 2017, Sofie, Bullgari

Në datat 24-28 Prill 2017, në Sofie të Bullgarisë, do të zhvillohen Ekspozitat Ndërkombëtare të Mobiljeve dhe Makinerive ‘World of Furniture’ […]
March 31, 2017

Panairi Ndërkombëtar i Paketimit, Makinerive, Printimit dhe Logjistikës 28-30 prill 2017 – PackTech Expo Albania

Në datat 28-30 prill 2017 do të zhvillohet Panairi i parë Ndërkombëtar i Paketimit, Makinerive, Printimit dhe Logjistikës në Pallatin […]