Komiteti për Tregun dhe Konkurrueshmërinë

November 3, 2017

Mblidhet Komiteti i Politikave të Bashkimit të Prodhuesve, diskutime mbi energjinë për prodhimin

Ditën e enjte, datë 2 nëntor 2017, është zhvilluar mbledhja e rradhës e Komitetit të Politikave të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë. Kjo mbledhje u mbajt për […]
May 3, 2017

Liberalizimi i Mëtejshëm i Tregut Shqiptar të Energjisë Elektrike

Më 3 Maj 2017, në mjediset e “ABA Business Center” u zhvillua seminari “Liberalizimi i Mëtejshëm i Tregut Shqiptar të Energjise Elektrike”, në formën e një […]