October 23, 2017

Propozime për mbështetjen e zhvillimit të bujqësisë sociale dhe agrobiznesit në Shqipëri

Në ambientet e Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë u zhvillua mbledhja e Komitetit të Agrobiznesit dhe Çështjeve të Bujqësisë. Në këtë takim përveç anëtarëve të shoqatës së […]