Më datë 17 shtator fillon tarifimi në Autostradën Milot-Morinë

Tarifa për kalimin e automjeteve do të jetë 660 lekë (5 Eur) /Për banorët e Kukësit kjo tarifë është 100 lekë për kalim, deri në 44 kalime në muaj

Motoçikleta dhe automjete me 3 rrota  – 330 lekë/ Banorët e qarkut Kukës – 50 lekë

Automjete komerciale me 2 akse, 6 rrota – (1.90m dhe 2.70m) – 1490 lekë

Kamionë të mesëm dhe autobus të rëndë përfshi mjetet me lartësi 2.7 m – 2140 lekë

Kamionë të rëmndë 4 akse dhe më shumë 2970 lekë

Përdoruesit e shpeshtë:

  • Nga 20-30 kalime/muaj – zbritje 10%
  • Nga 30-50 kalime/muaj – zbritje 20%
  • Nga 50-60 kalime/muaj – zbritje 30%
  • Mbi 60 kalime/muaj – zbritje 40%