Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Pijeve “AGROKOS”, 17-19 Tetor 2018, Prishtinë, Kosovë

Ftohen kompani shqiptare të marrin pjesë në Edicionin e 18-të të Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit “AGROKOS” në datat,  17-19 Tetor 2018 në Prishtinë, Kosovë.

Panairi “AGROKOS 2018” ka në fokus zhvillimin e sektorit të bujqësisë dhe falë karakterit ndërkombëtar do të kontribuojë në hapjen e tregjeve të reja për bizneset. Ky event ndikon në ruajtjen e marrëdhënieve ekzistuese të biznesit, ndikon në forcimin e imazhit, në promovimin e produkteve dhe të shërbimeve, në vend dhe rajon.

AGROKOS 2018 mirëpret kompani nga më shumë se 20 vende të botës, të gjithë të mbledhur rreth qëllimeve të përbashkëta, krijimin e bashkëpunimit të ri dhe zgjerimin e tregut për produktet e tyre.

CEO tashmë ka lançuar një PLATFORMË B2B për 365 ditë, ekskluzivisht për ekspozuesit e saj, platformë e cila do të ndihmojë të gjitha bizneset të zgjerojnë tregun e tyre brenda vendit, dhe të gjejnë partnerë të rinj jashtë vendit.

Për më shumë informacion lutemi të vizitoni faqen e internetit në linkun këtu dhe në facebook këtu