WEBINAR-Fondi i Garancisë

Ftesë për takim nga kryetari i opozitës, z. Lulzim Basha, me përfaqësues nga shoqata jonë
July 1, 2020
Solidariteti i Prodhuesve Shqiptarë- Kakavijë 2020
August 16, 2020
Në bashkëpunim me AASF u zhvillua webinari me temë: "Fondi i Garancisë dhe Skemat e IPARD: Më shumë mundësi investimesh për agrobiznesin shqiptar".
Panelistët:
  • Zj. Adela Leka (Zv/Drejtore e Programit AASF),
  • Z. Ilir Pilku, (Ekspertë i Lartë për Agrobiznesin, AASF)
  • Z. Arben Shkodra (Sekretar i Përgjithshëm, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë)
  • , ku u prezantua një informacion i thelluar dhe disa histori të përzgjedhura suksesi mbi asistencën teknike dhe mbështetjen financiare që Programi AASF dhe Skemat e IPARD kanë ofruar vitet e fundit për fermerët dhe agrobiznesin shqiptar.