EVENTE

EVENTE

May 28, 2020

Vendim mbi “Përcaktimin e procedurave, të dokumentacionit dhe të masës së përfitimit të ndihmës financiare për të punësuarit aktualë dhe punonjësit e larguar nga puna si pasojë e COVID-19”.

   
May 28, 2020

Vendim për dhënien e pëlqimit për zgjatjen e gjendjes së fatkeqësisë natyrore

   
May 27, 2020

EU for inovation

May 22, 2020

Gjoba/News

May 12, 2020

Kryetari i Partisë Demokratike, Z. Lulzim Basha, takim me përfaqësues të Shoqatës

Kryetari i Partisë Demokratike z. Lulzim Basha ftoi ditën e djeshme me datë 11/05/2020 në një takim pune përfaqësuesit e […]
April 10, 2020

Studim mbi Impaktin e COVID-19 mbi Sipërmarrjen Shqiptare

83% e bizneseve prodhuese pohuan se nuk kanë likuiditet të mjaftueshëm për të paguar detyrimet, si rrjedhojë e rënies së […]