KAJS Wood WorkKAJS – Kompania që gdhend artin në dru. Punimet e kompanisë janë eksportuar dhe pëlqyer në tregun europian, kryesisht në Itali dhe Greqi. Kajs ka krijuar marrëdhenie bashkëpunuese me kantinat më të njohura në rajon.

Përvoja 10 vjeçare ju garanton cilësinë e produktit. Ju ofron mundësinë e përzgjedhjes së produkteve për të arreduar ambientet tuaja. Tek Kajs mund të gjeni dhurata të personalizuara për persona të veçantë.