TË REJAT E FUNDITKëtu do të gjeni te rejat më të fundit rreth aktivitetit te Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, njoftime mbi ndryshimet ne legjislacion, informacion mbi prodhimin dhe industrinë