BELBAPërveç verës me cilësi të lartë, kantina e verës Belba është e njohur edhe për pajisjet e saj moderne të teknologjisë së fundit, të cilat përpunojnë rrushin e përzgjedhur me kujdes. Varietetet e rrushit zgjidhen në përputhje me tokën ku rrushi rritet. Zona eshte ideale per kultivimin e "Sheshit të Zi", "Sheshi i Bardhë", Chardonnay, Prugniolo Gentile, Trebbiano, Toskane, Merlot, Cabernet etj.

Themeluesit e kesaj fabrike, vëllezërit Belba, kanë punuar dhe janë të specializuar në kultivimin e vreshtave dhe përpunimin e rrushit për një periudhë prej 11 vjetësh në Itali, Kantina La Casella, Montepulciano, provinca e Sienës në Toscana. Pas kësaj përvoje, ata u kthyen në Shqipëri dhe themeluan punishten e verës "Belba".
Vreshtat nga të cilat prodhohen verërat e Belbës gjenden në fshatin Golemas. Produktet më të njohura të Verës së Belbës janë: "Reserve Wine Kavaljon" prodhuar me Prugiolo Gentile dhe Montepulciano; Verë Chardonnay Kavaljon prodhuar nga rrushi Chardonnay; Verë e kuqe Kavaljon bërë me Sangiovese, Montepulciano dhe Merlot; "Sheshi i Bardhe Kavaljon" Vera e prodhuar me rrushin "Sheshi i Bardhe"; "Sheshi i Zi Kavaljon Kavaljon prodhuar me rrush" Sheshi i Zi "etj.MË TEPËR RRETH KOMPANISË