LUFRA sh.p.k

logo_lufra2

MISIONI kryesor i LUFRA është të kujdesen për ju duke ju ofruar cdo ditë ushqime të freskëta dhe të shëndetshme.
VIZIONIështë të qëndrojmë gjithmonë kompania lider në cilësinë e produkteve që prodhojme dhe tregëtojmë, kudo ku ne do të operojmë.
Për Lufren është i rëndësishëm përqendrimi në arritjen e standardit më të lartë duke qënë të angazhuar në ruajtjen e principit të etikes së biznesit, ndershmërisë dhe respektit absolut për ligjin e ushqimit që rregullon raportet midis shtetit e konsumatorit dhe realizon kështu filozofine e Lufrës ‘’Gjithshka cilësore për kosumatorin, shijen dhe kërkesat gjithnjë në rritje të tij ‘’.
Pasioni për suksesin, pasioni për të kontribuuar, pasioni për sjelljen janë vlerat që për Lufrën shërbejnë për të adresuar këtë pasion në arritjen e misionit të saj.
Cilësia është themelore për aktivitetin tonë pasi ajo është kujdesi për konsumatorin çka në pretendojmë të arrijmë. Jemi të përgjegjshëm në sigurimin e cilësise në çdo gjë që bëjmë në koherencë me strategjinë tonë për një kohë të gjatë.