Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bëhuni pjesë e Panairit të Ndërtimit

October 26, 2018 - October 28, 2018

Në datat 26 – 28 tetor 2018, në Expocity Albania do të organizohet Panairi i Ndërtimit- Ndërtim, Arkitekturë dhe Planifikim.
Ky panair është konceptuar që të dimensionohet në një hap më tej në rrugën e suksesit dhe për tu bërë pjesë e zhvillimeve të industrisë së ndërtimit, botës së arkitekturës dhe planifikimit urban në nivel kombëtar edhe rajonal.
Duke qenë se kjo industri përfaqëson një nga motorët dhe promotorët kryesorë të zhvillimit ekonomik në Shqipëri, në këtë panair do të marrin pjesë markat më të mira të industrisë së ndërtimit, së bashku me një numër të madh të subjekte dhe profesionistë të arkitekturës, planifikimit urban dhe real.
Ekspozuesit do të prezantojnë produktet dhe teknologjitë më të reja në çdo sektor të kësaj industrie të renditura si më poshtë:
1. Materiale Ndërtimi
2. Materiale për infrastukturë
3. Struktura dhe profile metalike
4. Finture
5. Mobileri dhe aksesorë të ndërtimit
6. Pllaka dhe parkete
Për më shumë informacion vizitoni linkun: Pananiri i Ndertimit Arkitektures dhe Planifikimit Urban 2018

Details

Start:
October 26, 2018
End:
October 28, 2018
Event Category:

Venue

Expocity, Shqiperi
Autostrada Tirane-Durres, km 8, Tirane 1032
Tirane, Albania
Phone:
067 400 8765
Website:
http://www.expocity.al

Organizer

Expocity Albania
Phone:
067 400 8765
Email:
marketing@expocity.al
Website:
http://www.expocity.al