November 13, 2018

Apulian Life Style, 19 nëntor 2018, Tiranë

Me rastin e Javës së Kuzhinës Italiane në Botë, një delagacion me përfaqësues institucional dhe të sipërmarrjes, i udhëhequr nga […]
November 2, 2018

Panairi “Health Ingredients Hi Europe”, 27-29 Nëntor 2018, Frankfurt, Gjermani

Me fokus në sektorin e ushqimit, në datat 27-29 nëntor 2018, në Frankfurt, Gjermani, do të zhvillohet panairi “Health Ingredients Hi […]
October 1, 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit, 17-19 tetor 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit AGROKOS, që do të zhvillohet më datata 17-19 tetor 2018, siguron një mjedis optimal […]
September 12, 2018

Panairi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Pijeve “AGROKOS”, 17-19 Tetor 2018, Prishtinë, Kosovë

Ftohen kompani shqiptare të marrin pjesë në Edicionin e 18-të të Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit “AGROKOS” në datat,  17-19 Tetor 2018 […]
August 31, 2018

Panairi Rajonal i Gjilanit, 26- 27-28 shtator 2018

Më datat 26- 27-28 Shtator 2018, Ambasada e Shqipërisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë në Kosovë dhe Komunën e […]