ANËTARËT E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHMEAsambleja e Përgjithshme është organi më i lartë vendimarrës i shoqatës, e cila merr vendime për veprimtarinë dhe politikën e Shoqatës.
Asambleja e Përgjithshme përbëhet nga të gjithë anëtarët e shoqatës.


 
#ADMINISTRATORISUBJEKTI
1.SOKOL KRAJAKRACO-Capital Resources sh.p.k
2.BARDHYL BALTËZAEDIPACK sh.a
3.LUAN LEKAEHW sh.p.k
4.LUAN MUÇADAST sh.a
5.STEFAN PINGULISTEFANI & CO sh.a
6.VULLNET HAKAEVEREST IE sh.p.k
7.AGIM RRAPAJKëshilli i Agrobiznesit Shqiptar
8.RESHAT MANSAKUZODIAC sh.p.k
9.ASLLAN BARAJK.I.D ALB sh.p.k
10.HELIDON RRUGACORAL sh.p.k
11.MARIO BRACCIANTEA CEMENT sh.a
12.CHARLES MICHAEL BOURIFUSHE KRUJE CEMENT FACTORY
13.SKËNDER PASHAJFITAL sh.p.k
14.THANAS SIVERILAJTHIZA INVEST sh.a
15.MIMOZA EMANUELSS.A.M sh.p.k
16.DIONIS TEQJATEQJA INTERNATIONAL
17.ZEF SHTJEFNIMILIS BRICK sh.a
18.TOM BERUKAPARTNER BALLKANIK sh.p.k
19.FATMIR MBORJAAL-MAR sh.p.k
20.ADRIAN NALLBANIAMA RECYCLING sh.p.k
21.ILJAZ MEHMETIETERIA sh.p.k
22.NESTI TARUSHAFIX PRO sh.p.k
23.GJERGJI DUROFUTUR PLAST sh.p.k
24.LUTFI GJOKAVETRO FUSIONE GJOKA sh.p.k
25.BARDHYL BEQIRIBOLT sh.p.k
26.GËZIM ÇEKREZIÇEKREZI METAL sh.p.k
27.FATMIR SHEROAGRO KONISPOLI
28.BESMIR DOSTILBL PACK
29.QEMAL LUZIELKA-SA sh.a
30.NERITAN MALOALBA-ROAD sh.a
31.KONSTANTIONOS KALAFATASALBAFOAM sh.p.k
32.DELO AHMETIDAYLUX sh.p.k
33.KLEANDRO PESHTANIKAJS WOOD WORK
34.FATBARDH BELBABELBA - 2000
35.EROLDI BEGOLLIETNA POLIMER sh.p.k
36.JORGJI BASHOPOLY PACK sh.p.k
37.FLORIAN ELEZIBELL PLAST sh.p.k
38.JORGO GUSHOTHEA-PLAST sh.p.k
39.ENVER SULAAGELS ALBANIA sh.p.k
40.LEONARD MATOI.L.L.S.A.
41.LEONARD MATOM.I.I.A.
42.SOKOL ÇUPIEVEREST