BASHKIMI I PRODHUESVE
SHQIPTARË


Një fjalë
për AMU


Shoqata “Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë” është një organizim vullnetar, e themeluar dhe krijuar si një organizatë jo-fitimprurëse.

TË REJAT E FUNDIT

December 10, 2018

2-Vjetori i Themelimit, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë mblodhi së bashku akademikë, personalitete të institucioneve publike, përfaqësues të ambasadave dhe organizatave të huaja brenda vendit, gazetarë ekonomikë, si dhe sipërmarrrës […]
November 23, 2018

Deklaratë për shtyp: Për heqjen e barrierave tarifore dhe jo-tarifore për qarkullimin e lirë tregtar dhe ekonomik ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës

Mblidhen përfaqësues të prodhuesve së Shqipërisë dhe Kosovës mbi kërkesa të përbashkëta ndaj Qeverive për heqjen e barrierave tarifore dhe jo-tarifore për qarkullimin e lirë tregtar […]
November 20, 2018

Tregtia e Jashtme, Tetor 2018

Në muajin Tetor 2018, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me Tetor 2017 janë: Italia (3,5 %); […]
November 13, 2018

Apulian Life Style, 19 nëntor 2018, Tiranë

Me rastin e Javës së Kuzhinës Italiane në Botë, një delagacion me përfaqësues institucional dhe të sipërmarrjes, i udhëhequr nga Presidenti i Rajonit të Puglia-s, Michele […]
November 8, 2018

Indeksi i Çmimeve të Konsumit, Tetor 2018

Ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit në muajin Tetor 2018 është 1,9 %. Edhe një vit më parë ky ndryshim ishte 1,9 %. Ndryshimi […]
November 6, 2018

Kuponi tatimor i lëshuar nëpërmjet pajisjeve fiskale dhe detyrimi për përdorimin e tyre

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve nëpërmjet rubrikës “Tatimet Këshillojnë”, ka publikuar informacion në lidhje me “Kuponi tatimor i lëshuar nëpërmjet pajisjeve fiskale dhe detyrimi për përdorimin e […]
November 2, 2018

Panairi “Health Ingredients Hi Europe”, 27-29 Nëntor 2018, Frankfurt, Gjermani

Me fokus në sektorin e ushqimit, në datat 27-29 nëntor 2018, në Frankfurt, Gjermani, do të zhvillohet panairi “Health Ingredients Hi Europe”. Panairi Hi Europe është hapur për herë […]
 

KENI PYETJE?

Cdo kërkesë e juaja është e mirëpritur. Ju lutemi të na kontaktoni përmes plotësimit të fushave më poshtë: