“Free from Food Expo”, 28 dhe 29 Maj në Barcelonë

Në datat 28 dhe 29 maj në Barcelonë do të organizohet eventi i  Ndërmjetësimit “Free from Food Expo”,  i cili vjen si pjesë e panairit “Free from Functional Food Expo”, Rrjeti i Ndërmarrjeve Evropiane. Përveç të gjitha  formave  të paketimit të produkteve ushqimore, ky panair do të fokusohet edhe në “Paketimin e Lirë nga Plastikat”.

Gjatë eventin pjesëmarrësit do të kenë mundësi të takojnë partnerë të mundshëm të biznesit nga e gjithë bota. Pjesëmarrja është pa pagesë.

Regjistrohuni sot dhe gjeni partnerin tuaj potencial të biznesit!

Për më shumë informacion rreth eventit dhe kompanitë pjesëmarrëse do ti gjeni duke klikuar këtu.