EVENTE

EVENTE

April 10, 2020

Studim mbi Impaktin e COVID-19 mbi Sipërmarrjen Shqiptare

83% e bizneseve prodhuese pohuan se nuk kanë likuiditet të mjaftueshëm për të paguar detyrimet, si rrjedhojë e rënies së […]
April 6, 2020

Propozimet për mbështetjen e Sipërmarrjes Shqiptare

Duke ju referuar qasjes dhe modelit të ndërhyrjes në ekonomi të qeverive të ndryshme, si dhe masave që ato po […]
April 6, 2020

Mbledhja e Parë e Asamblesë 2020

Kete te premte, me date 31 janar te ketij viti ,u mblodh Asambleja e Bashkimit te Prodhuesve Shqiptarë. Asambleja kishte […]
January 7, 2020

Emergjenca e Tërmetit

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptar me date 26 Nentor 2019, ka ndertuar mensen e pare ne Thumane me kapacitet 400 persona […]
January 5, 2020

Konventa I Prodhuesve Shqiptarë

Më datë 15 Nëntor 2019 u mbajt Konventa I e Prodhuesve Shqiptarë, e organizuar nga Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë. Qëllimi […]
January 5, 2020

Panairi “Shqipëria Punon Tokën”

Në datat 16-17 Nëntor 2019 u zhvillua Panairi më i madh agroushqimor në Shqipëri “Shqipëria Punon Tokën”. Për herë të […]